Nou servei d’antropometria

You are here: Home / Promocions / Nou servei d’antropometria

Nou servei d’antropometria

A Gimnàs Fit t’oferim el servei d’antropometria, un nova eina de diagnosis per evaluar el teu cos, obtinguent la seva composició per a ajudar-te a aconseguir els objectius.

Què és i per a què serveix una antropometria?

La antropometriaa és una tècnica que ens permet analitzar la composició corporal i proporcionalitat de cada persona per a conèixer com aquesta afecta al seu rendiment.

Els elements centrals de la antropometria són l’altura, el pes, les circumferències corporals i el gruix del plec de la pell. Coneixent aquests elements podem fer una divisió del cos seguint un model de 4 component: massa muscular, massa grassa, massa òssia i massa residual.

Qualsevol paràmetre de la composició corporal que puguem tenir controlat, és informació que ens ajudarà a millorar la planificació nutricional, l’objectiu i el resultat de l’esportista amb el qual estiguem treballant. Per això, els resultats es poden utilitzar per a conèixer el punt de partida d’una persona però sobretot per a valorar el progrés en el temps. Això és important tenir-ho en compte. Un mesurament aïllat no té molt valor. Als nutricionistes el que ens serveix és la tendència de diversos mesuraments.

news-novembre-thp-antropometria