I Fit Good

You are here: Home / I Fit Good
i-fit-good-2-gimnas-fit-andorra

Que és el mètode I Fit Good?

El mètode I FIT GOOD té com a objectius principals millorar la salut i el benestar de les persones, amb un entrenament personalitzat, global i divertit. El mètode I FIT GOOD consisteix en un entrenament global de 50 minuts de grups reduïts de fins a un màxim de 4 persones, en el qual és combinen diverses disciplines com són el HIT + FUNCIONAL + PILATES

fitness-entrenaments-personals-gimnas-fit-andorra

Els programes d’entrenament del Gimnàs Fit, els elaboren professionals de l’Educació Física i estan basats en estudis anatòmics i fisiològics.

Et dissenyem el teu entrenament i t’ajudem a assolir els teus objectius.

Si la teva meta és perdre pes, la rehabilitació d’una lesió, optimitzar el teu rendiment o la millora de la teva salut i condició físiques.

La millor opció és un programa d’entrenament personalitzat a la teva mida, adaptat a les teves possibilitats i necessitats.

Els entrenadors personals del Gimnàs Fit, t’animen a posar-te en les millors mans per aconseguir tot el què et proposis.

power-plate-entrenaments-personals-gimnas-fit-andorra

Les maquines Power Plate® són dispositius de vibració d’alta qualitat que impulsen un nou concepte en solucions de benestar per a persones de totes les edats, estils de vida i capacitats físiques. Utilitzen els principis de Acceleration Training (TM) per a estimular la resposta natural del cos a la vibració.

Aquestes vibracions transmeten ones d’energia per tot el cos, activant les contraccions musculars reflexes entre 25 i 50 vegades per segon, la qual cosa millora el rendiment general en sessions de només 15 minuts diaris, 3 vegades a la setmana.

trx-entrenaments-personals-gimnas-fit-andorra

El TRX Suspension Trainer et permet realitzar centenars d’exercicis funcionals per a millorar la força, la flexibilitat, l’estabilitat del tronc i la resistència.

Per a qualsevol objectiu i nivell de fitness.

TRX Suspension Training aprofita el teu propi pes corporal per a crear la resistència amb la que treballes, i permet ajustar el grau de dificultat depenent del teu nivell de fitness, edat o objectiu mitjançant els nostres Programes personalitzats.