Entrenaments personals

You are here: Home / Entrenaments personals

Que és l’entrenament personal?

Ajuda a les persones a aconseguir objectius específics utilitzant mètodes i tècniques d’entrenament adequades i segures. També ofereix un seguiment i control continuat a través del qual s’obté el condicionament físic desitjat. Es recomana a totes aquelles persones que decideixen optimitzar el seu rendiment o bé obtenir uns resultats concrets, tant esportistes com aquell qui vol estar en forma, i tant a petits com a grans.

Els programes d’entrenament del Gimnàs Fit, els elaboren professionals de l’Educació Física i estan basats en estudis anatòmics i fisiològics.

Et dissenyem el teu entrenament i t’ajudem a assolir els teus objectius.

Si la teva meta és perdre pes, la rehabilitació d’una lesió, optimitzar el teu rendiment o la millora de la teva salut i condició físiques.

La millor opció és un programa d’entrenament personalitzat a la teva mida, adaptat a les teves possibilitats i necessitats.

Els entrenadors personals del Gimnàs Fit, t’animen a posar-te en les millors mans per aconseguir tot el què et proposis.

Les maquines Power Plate® són dispositius de vibració d’alta qualitat que impulsen un nou concepte en solucions de benestar per a persones de totes les edats, estils de vida i capacitats físiques. Utilitzen els principis de Acceleration Training (TM) per a estimular la resposta natural del cos a la vibració.

Aquestes vibracions transmeten ones d’energia per tot el cos, activant les contraccions musculars reflexes entre 25 i 50 vegades per segon, la qual cosa millora el rendiment general en sessions de només 15 minuts diaris, 3 vegades a la setmana.

Tot queda sota control. La base de la salut, l’esport i una figura ben proporcionada és una musculatura activa. L’exercici físic també té un impacte en el nostre benestar mental. Aquests efectes positius es poden generar deliberadament amb electroestimulació muscular; sempre que l’efecte sigui general. Així és com ho fa miha Bodytec. Aquest mètode global aconsegueix resultats ràpids i perceptibles aconseguint un efecte sota la superfície en tot el nostre cos. Això fa que miha Bodytec sigui molt més que una eina d’entrenament. És un sistema totalment integral que el convida a submergir-se en la nova dimensió dels entrenaments per tot el cos.

L’entrenament funcional és un sistema d’entrenament basat en la funcionalitat del cos i la seva funció diària. Exercicis tant de força, cardiovasculars i equilibri t’esperen a l’hora de realitzar aquest típus d’entrenament. Divertit, dinàmic i amb un resultat visible, l’entrenament funcional és un mètode que triomfa arreu del món.

L’objectiu de l’entrenament funcional no és un altre que aconseguir el treball conjunt del cos i de la ment amb un seguit d’exercicis que convinen agilitat, velocitat, força i bon humor.