Sensacions

You are here: Home / Sensacions

Centre de bellesa Sensacions

Sensacions és el centre d’estètica del Gimnàs Fit.

La filosofia del centre és comprometre’s amb el benestar dels seus clients sempre sota una atenció personalitzada i mitjançant un diagnòstic específic per millorar la seva imatge.

Tractaments centre de bellesa

Tractaments facials i corporals

Massatges i reflexologia podal

Tractaments anticelulítics: LPG, Pressoteràpia i Cavitació

Depilacions i fotodepilacions femenina i masculina

Manicures i pedicures: normals i Shellac

Permanent, tint i extensions de pestanyes

Embolcall d’or

Drenatge limfàtic

A part d’aquests tractaments estètics també oferim d’altres productes com per exemple el Packs Núvies i el Pack maternitat entre d’altres.

Aparatologia centre de bellesa Sensacions

LPG

És la tecnologia més innovadora en el tractament de la celulitis. T’ajudarà a recuperar la forma natural i l’aspecte de la teva pell, tractant les grasses resistents a les dietes.

PRESSOTERÀPIA

Recomanem aquesta teràpia per alliverar toxines i modelar el teu cos. Amb l’aplicació d’aquest mètode es produeix una activació de la circulació de retorn estimulant la reabsorció de líquids intersticials i drenant-los fins als filtres orgànics eliminant volulm i celulitis.

CAVITACIÓ

Aquesta tecnologia, que funciona mitjançant ultrassons de baixa freqüència, permet disoldre la grassa localitzada en zones concretes com l’abdómen, les cuixes o els glutis.  Modela la teva figura a la velocitat del sò!

ACCURA

És un aparell facial multi funcional pensat per recuperar, cuidar, mantenir i prevenir qualsevol problema de la pell, gràcies a la varietat de funcions que té: alta freqüència, lifiting, electroporació, termo AF. A través d’aquestes funcions podem proporcionar a la teva pell l’ajuda necessària per lluir una pell jove i saludable.